Viering eenjarig bestaan

Op 1 juni 2017 bestond onze club EMVC Phoenix IJlst een jaar. Dat hebben we met heel mooi weer gevierd met een groot feest op zaterdag 10 juni. Bijna alle leden waren aanwezig en sommige partners waren meegekomen! We hebben na de ontvangst om 11.00u eerst de verplichte jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) gehouden. Na de uitreiking van de behaalde brevetten zijn de dames onder leiding van onze gastvrouw Gonnie door het mooie IJlst gaan wandelen. Daarna hebben we lekker samen hebben geluncht. Uiteraard moest er in de middag worden gevlogen! Ondanks de klachten over de wind ging dat bij iedereen toch goed, met dank aan de zojuist gekregen windmeter voor de club. De dames hebben nog een leuke workshop mozaïeken gevolgd, gegeven door Gonnie. Ook namen twee van de dames een proefles modelvliegen bij Bald aan de kabel, wie weet worden ze nog eens lid… Hieronder de eerste van twee series foto’s, gemaakt door Dick, Gonnie en Bald:

 

Tegen 18.30u werd een grote barbecue gehouden. Bij deze barbecue waren de eigenaren van het veld uitgenodigd en met vier man/vrouw sterk kwamen ze meegenieten, heel gezellig! In de avond viel de wind weg en verschillende leden stonden alweer te trappelen om nog eens te gaan vliegen. Dat gebeurde tot zonsondergang aan toe, sommigen kregen er geen genoeg van! De eigenaren kwamen ook nog kijken en kregen een mooie ‘vliegshow’ voorgeschoteld… Onze leden Floris en Peter vlogen in de avond af voor het KNVvL brevet A-Motor en beiden slaagden! Om middernacht was het laatste lid vertrokken en toen konden Bald en Gonnie nog even na-chillen in de jacuzzi…

Dankzij een gedegen voorbereiding, het prachtige weer en vooral de deelname van bijna alle leden is de dag een groot succes geworden! Hieronder de tweede serie foto’s van deze zéér geslaagde dag…

Hier de reacties die achteraf binnenkwamen:

Gefeliciteerd Bald, en wat een leuke dag is dat geworden. Gezellig samenkomen en lekkere hapjes! Hart. groetjes uit Engeland, Hans.

Hoi Bald en Gonnie,
Op de meeste plaatsen is vliegen gewoon vliegen; in IJlst is vliegen super. Dat was gisteren weer eens overduidelijk! Nogmaals bedankt. Groeten, Dick.

Hoi Bald, nog bedankt voor het schitterende feest van afgelopen zaterdag; wij hebben er heel erg van genoten. Gerard.

Een geslaagd feest, Bald en Gonnie. Nogmaals bedankt voor jullie geweldige inzet, Klasse!!!! De foto’s spreken voor zich geen wanklank gehoord. Hidde.

Kijk nog steeds terug op een leuke verjaardag van de club! Dick.

Beste Bald en Gonnie, Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de gezellig dag door de familie De Boer zo goed georganiseerd. Jullie hadden erg je best gedaan en dit werd naar wat ik gedurende dag vernam door een ieder erg gewaardeerd. Een zeer geslaagd weekend. Arie

Ha die Bald, was een mooie halve dag en ik was kapot toen ik thuis kwam. Peter.

Wat een geweldig feest was het vorige week met de vliegclub, ik heb erg genoten en de verzorging was voortreffelijk, waarvoor nog dank aan jou en je vrouw Gonnie. Ronald.