Wie wij zijn

Wij zijn een open en vooral gezellige vereniging met op dit moment 66 enthousiaste leden, die verspreid over het ‘hele land’ wonen Van Bedum tot Katwijk en van Amsterdam tot Soest en Zeist. Een komt er zelfs uit België, een uit Duitsland én een uit Engeland… We komen af en toe een dagje naar IJlst om gezellig te vliegen. Soms meerdere dagen en dan staan we bij voorkeur op de camping van de familie Leijenaar, de eigenaar van ons vliegveld. Soms gaan onze leden in een B&B (er is er een op maar 200 m van ons veld). Of ze nemen een kamer in een van de vele hotels in de buurt…
We zijn bijna allemaal lid geworden via modelvliegschool EMVO PHOENIX. Deze vliegschool ondersteunt onze club met goede lesprogramma’s…

Wij zijn vooral enthousiaste modelvliegers, jong en ‘wat minder jong’, die gezelligheid en goede begeleiding voorop hebben staan. Wij kijken er altijd naar uit om nieuwe leden te mogen begroeten.

Wil je lid worden? Als je nu lid wordt, voor 5 euro (voor de rest van 2020), dan krijg je er een clubbadge bij (zo lang de voorraad strekt)!
Of wil je donateur worden voor 10 euro voor een heel jaar? Als donateur mag je elke maand een keer komen gastvliegen!
Maak het betreffende bedrag over (meer mag ook) op onze clubrekening, IBAN:
NL09 INGB 0794 0206 15, t.n.v. B.J de Boer te IJlst.

In 2016 ontstond het idee om samen met modelvliegschool EMVO PHOENIX de handen ineen te slaan en een echte officiële vereniging op te richten. Dat is op 1 juni 2016 gebeurd. En op 12 oktober 2016 is de Akte van oprichting bij de notaris gepasseerd, zodat we een officiële vereniging zijn. We zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67058418 en bij de KNVvL, ons clubnummer bij de KNVvL is 4501.

12-10-16-01  Wij zijn een officiële vereniging…

We kunnen als club vliegen op de locatie van de vliegschool, een mooi open terrein met goede mogelijkheden.

Gastvliegen.

Je mag bij onze vereniging altijd een paar keer gratis komen gastvliegen.