Wie wij zijn

Wij zijn een open en vooral gezellige vereniging. We wonen verspreid over het ‘hele land’. Van Bedum tot Katwijk en van Amsterdam tot Soest, Zeist en zelfs van Texel. Een komt er ook een uit België, een uit Duitsland én een uit Engeland… We komen af en toe een dagje naar IJlst om gezellig te vliegen. Soms meerdere dagen en dan staan we bij voorkeur op de camping van de familie Leijenaar, de eigenaar van ons vliegveld. Soms gaan onze leden in een B&B (er is er een op maar 200 m van ons veld). Of ze nemen een kamer in een van de vele hotels in de buurt…
We zijn bijna allemaal lid geworden via modelvliegschool EMVO PHOENIX. Deze vliegschool ondersteunt onze club met goede lesprogramma’s…

Wij zijn vooral enthousiaste modelvliegers, jong en ‘wat minder jong’, die gezelligheid en goede begeleiding voorop hebben staan. Wij kijken er altijd naar uit om nieuwe leden te mogen begroeten.

Wil je lid worden? Als je nu lid wordt voor 10 euro ben je het hele jaar 2021 onder de pannen!
Of wil je donateur worden voor 10 euro voor een heel jaar (voor 2021 op dit moment 7,50)? Als donateur mag je ook komen gastvliegen!
Maak het betreffende bedrag over (meer mag ook) op onze clubrekening, IBAN: 
NL09 INGB 0794 0206 15, t.n.v. B.J de Boer te IJlst.

In 2016 ontstond het idee om samen met modelvliegschool EMVO PHOENIX de handen ineen te slaan en een echte officiële vereniging op te richten. Dat is op 1 juni 2016 gebeurd. En op 12 oktober 2016 is de Akte van oprichting bij de notaris gepasseerd, zodat we een officiële vereniging zijn. We zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67058418 en bij de KNVvL, ons clubnummer bij de KNVvL is 4501.

12-10-16-01  Wij zijn een officiële vereniging…

We kunnen als club vliegen op de locatie van de vliegschool, een mooi open terrein met goede mogelijkheden.