Agenda

Hier staan de toekomstige clubdagen en online sessies:

Wekelijks (van oktober tot april): online clubvliegen op de Phoenix simulator: op maandagavond om 20.30u. Wachtwoord alleen voor leden. Verdere info op de clubapp.

Wekelijks (alleen bij voldoende animo): online simulatorvliegen voor beginners: op aanvraag op donderdag om 20.30u. Onder leiding van een instructeur. 

Wekelijks: elke zaterdag clubdag, eventueel met barbecue, voor vijf tot maximaal tien personen. opgave vooraf verplicht. Ruim vooraf overleg en organisatie door de deelnemers zelf is gewenst. 

Wekelijks: Indoorvliegen: wordt nog gepland.

2022

Zaterdag 26 februari 2022: Snertvliegen! Dat was een groot succes! Met een hogedrukgebied boven ons hebben we eindelijk heerlijk kunnen vliegen. De zelfgemaakte snert (met dank aan onze Gonnie) was voortreffelijk!

Ergens in het jaar 2022: clubuitje naar Texel. Ondergetekende zal dan het eigen vliegveld van ons lid Dirk openen en feestelijk invliegen. Met Dirk wordt nog overlegd of we met meer leden kunnen komen om dan op een camping te kamperen en een paar dagen samen te vliegen…

Zaterdag 4 juni: vliegdag met barbecue. Op zaterdag 4 juni hielden wij de jaarlijkse vliegdag met barbecue. Het was zeer gezellig, ondanks de lage oplkomst. Er was ook een veiling van overtollige vliegspullen. De veiling is voortgezet op de club-app. De opbrengst gaat naar: project Veteranenhond, van Hulp voor Helden, Stichting KPPR. 

26 tot 29 juli: clubuitje naar Ameland.

Op 15 februari kwam het bericht dat de Culturele Ambachtelijke dag op Ameland dit jaar door zal gaan. De dag wordt gehouden op donderdag 28 juli. Wij zullen er als club weer bij zijn. We vertrekken op dinsdag 26 juli en gaan op vrijdag 29 juli weer huiswaarts. De organisatie heeft weer gratis overnachtingen voor ons geregeld. Wij doen een vrijwillige donatie aan de club op Amaland. Meer informatie bij mij, Bald.

Donderdag 11 augustus: speciale clubdag. Deze dag komt Omrop Frieslân (Omroep Friesland) beeldopnamen van onze bezigheden maken voor op hun sociale media. Tevens komen we live op de radio!

Zaterdag 26 november: viering eenjarig bestaan, vliegdag met barbecue.

22-05-19-03a