Agenda

Hier staan de toekomstige clubdagen en online sessies:

Wekelijks: online clubvliegen op de Phoenix simulator: op maandagavond om 20.30u. Wachtwoord alleen voor leden. Verdere info op de clubapp.

Wekelijks (alleen bij voldoende animo): online simulatorvliegen voor beginners: op aanvraag op donderdag om 20.30u. Onder leiding van een instructeur. 

Wekelijks: elke zaterdag vliegdag, eventueel met barbecue, voor vijf tot maximaal tien personen. Opgave vooraf verplicht. Ruim vooraf overleg en organisatie door de deelnemers zelf is gewenst. Verder kan op elke doordeweekse dag worden gevlogen op afspraak.

Agenda 2023

Zaterdag 28 januari 2023: Snertvliegen. Dit is definitief doorgegaan. Met negen deelnemers een succes. Mooi vliegweer en iedereen heeft inderdaad goed en lekker gevlogen. De zelfgemaakte erwtensoep en groentesoep waren weer niet te versmaden. Met dank aan gastvrouw Gonnie…

22-05-19-03a

Zaterdag 3 juni: groot feest met o.a. barbecue. Om het tienjarig bestaan van de modelvliegschool te vieren. Alle cursisten, oud cursisten en anderen welkom! Voor nadere informatie en aanmelden, zie de home page en de pagina ‘Berichten’ …

Zaterdag 25 november: vliegfeest met gezamenlijke maaltijd. Allen voor de vriendengroep…